Veelgestelde vragen

Waar is mijn levering?

Je kunt je bestellingen volgen met onze Bestelling volgen. Wij sturen je ook een e-mail wanneer je bestelling klaar is om verzonden te worden, dit bevat een track an trace nummer zodat je de bestelling met de koerier kan volgen.

 

Wat gebeurt er als ik niet aanwezig ben wanneer de levering aankomt?

Als je op het moment van de bestelling niet thuis bent laat de chauffeur een kaartje achter met informatie over hoe je de bestelling kunt inplannen op een beter tijdstip.

 

Mijn bestelling is beschadigd aangekomen, wat moet ik doen?

Om dit probleem snel op te lossen is het belangrijk dat je je pakket wel in ontvangst neemt. Vervolgens kun je de schade melden via service@inttago.be. Vergeet in de e-mail niet het ordernummer, om welk product het gaat en een foto van de schade mee te sturen.Schrijf alvast op de verpakking beschadigd. Zodra wij je verzoek hebben ontvangen gaan wij er alles aan doen om het op te lossen.

 

Met welke koeriers werken jullie?

Wij werken met zowel Gls als met Dpd. welke koerier we gebruiken voor je bestelling hangt af van het product en de afmetingen.

 

Waar kunnen jullie leveren?

Wij kunnen leveren op elk adres in België en Nederland.

 

Hoe verwijder ik vlekken van mijn tapijt?

Er zijn meerdere manieren om vlekken te verwijderen afhankelijk van het type. Gebruik hiervoor bestaande zachte en krachtige vlekverwijderaar. Door snel te handelen verhoogt u de kans om uw vlek compleet te verwijderen zonder dat u het tapijt naar een tapijtschoonmaakbedrijf hoeft te sturen. Het is een goed idee om het wasmiddel te testen op een minder opvallendde plaats van het tpijt en vergeet niet de achterkant van het tapijt te drogen.

 

Hoe krijg ik de vouwen en kreuken uit mijn tapijt?

De vouwen en kreuken verwijdert u door iets zwaars op te leggen, zoalsvoorbeeld  een stapel boeken. Na enkele dagen zou het tapijt dan vlak op de vloer moeten liggen. Kreuken krijgt u uit een tapijt door het op een normale manier te gebruiken. De kreuken verdijnen dan met het verloop van tijd.